Пишите нам - www.zlocininadsrbima.com

   

Поштовани посетиоци, надамо се да вам се наш сајт допада и да ћемо заједно да ширимо истину о страдањима нашег народа. Слободно качите линкове на другим сајтовима са овог сајта, предлажите нам шта има занимљиво са других сајтова да то објавимо код нас. Наш став је да о злочинима над Србима не смеју да постоје ауторска права. Тачније, нико не може и не сме да буде "власник" приче о злочину тј. злочинима над српским народом. Та сујета нас је кроз историју прескупо коштала, што нам је причао и швајцарски пријатељ Рудолф Арчибалд Рајс пре 90 година. Нажалост, нисмо га схватили најбоље.

Са овом нашом причом желимо да створимо национално свесног појединца, јер мислимо да само национално свестан појединац може да се одупре лажима и недаћама које му се намећу. Управо, више национално свесних појединаца може да се скупи у групу која ће сачувати национални идентитет пред налетом империјалистичког глобализма који нам (и не само нама) прети и напада више од 100 година.

Ако имате у вези ове наше приче или сајта, неки савет, критику, причу, слику, видео... слободно нам пошаљите поруку, линк.
Главни град Русије је...?      

Ваше име:        Презиме:    

Ел. адреса:   Тема:
Skip Navigation Links