Још једна историјска превара или кога свет жали? - www.zlocininadsrbima.com

27. новембар 2016.


Још једна историјска превара или кога свет жали?


Јавише јуче скоро сви светски медији да је престало да куца срце "последњег истинског револуционара", Фидела Кастра, председника Кубе. Почело је већ са тим полтронским форама, утркивањем ко ће више детаља јавити о њему, његовој владавини, цитатима, као и револуцији пре пет деценија. Али наравно, оно најважније и најглавније остаће прећутано. Зашто?

Наивност у широких народних маса је била одувек моћно оружје у борби против обичних људи који верују у овакве подвале као што је револуција, револуционари и сл.

Наиме, ретко да постоји револуционар (Владимир Лењин, Адолф Хитлер, Јосип Броз, Бенито Мусолини...) у 20. веку, а да није на неки начин повезан са банкарским картелом, који дрма светом, изазива револуције, светске ратове, прави мир, епидемије и сл. А све се своди на бескрупулозну пљачку и отимачину.

Што се тиче самог Фидела Кастра, он је своје друштвено деловање и револуцију започео давне 1953. године, а да иронија буде већа није се тада занимао социјалном правдом, комунистичким тековинама и сл. Како тај његов покрет није успео, био је једно време на робији, те отпутовао у Сједињене Америчке Државе, када је Хладни рат, увелико трајао између Западног и Источног блока. Свакако да боравак у тој робовласничкој држави САД, није био без утицаја на млађаног и харизматичног Кастра... али поента је да управо ту Фидел Кастро мења своје ставове и друштвено-социјалну оријентацију... од националисте постаје марксиста. Чудно, зар не?

За мене није чудно. Није, из простог разлога што банкари знају шта раде, увек праве се планови да не кажем представе, за наредних 100 година, а само је питање који ће глумци одиграти коју улогу. Једноставно то је масонски принцип већ вековима.

Тако је Кастру поверена улога револуционара на Куби. Зашто баш на Куби?

Зато што је Куба, острво - држава, веома близу Сједињених Америчких Држава... на само 250 километара од обала САД (града Мајамија и савезне државе Флорида). Управо то, та близина (непријатељске) социјалистичке идеологије била је добар разлог да се сви амерички грађани, да не кажем порески обвезници плаше новим ратом, односно инвазијом Совјета односно комуниста, управо преко Кубе... сетите се само Кубанске кризе 1960-их, када је свет био пред Трећим светским (нуклеарним) ратом, јер су совјетски војни бродови и подморнице на Куби имале своју базу. То је омогућило америчкој влади да извлачи милијарде долара од својих пореских обвезника за рад трке у наоружању, против Источног блока, који је предводио СССР.

Поред тога, оно што у Фиделовој биографији голица машту јесу сусрети са загонетним ликовима, као што је у питању "наш" Јошка Броз... "дјечак са Сутле", "највећи син наших народа и народности", како су му медији сковали име. Кастро је примио Јосипа Броза на Куби септембра 1979. године. Ту су се заправо сусрели два одлична играча масонске машинерије.

Још нешто, Кастро је угошћавао поглаваре Римокатоличке цркве: Папу Јована Павла II 1998. године, Папу Бенедтикта XVI 2012. године, Папа Фрању 2015. године.

Оно што доводи до велике сумње и Кастра и његову револуцију, тачније доказује његову повезаност са масонским пипцима, јесте та чињеница да су кубанске власти позвале народ 2012. године на мису коју је служио Папа Бенедикт XVI у Хавани... Ово је сам по себи апсурд јер су кубански руководиоци сходно комунистичкој идеологији деценијама проповедали атеизам (неверство у Бога).

Док многи жале за одласком Фидела Кастра са историјске позорнице, ја могу само да констатујем да је отишао један добар глумац масонске играрије. Тако да вас и не треба чудити чињеница да ниједан од 600 и кусур атентата на њега није успео.

 

 

Томислав Ковач
27.11.2016.

 

Оцените нам овај чланак:

Посећено је: 1632  пута
Број гласова: 10

Поделите ову вест, нека се чује истина...

Прочитајте још текстова од истог аутора:

Колинда као (ш)пијун англо-саксонске политике
Објављено: 3. septembar 2019.     Има 437 прегледа и 20 гласова.

Спортски резултати Салета Ђорђевића више нису битни
Објављено: 3. avgust 2019.     Има 848 прегледа и 35 гласова.

Аутошовинизам: Прича из Вуковара
Објављено: 28. novembar 2019.     Има 981 прегледа и 55 гласова.

Зашто им помажете? Да, баш ви! Зашто им помажете?!
Објављено: 15. maj 2016.     Има 1099 прегледа и 28 гласова.

Револуција и рат који су изменили свет: Сто година правих лажи
Објављено: 8. novembar 2017.     Има 1210 прегледа и 32 гласова.

Skip Navigation Links