Утицај Митровића на српску омладину - www.zlocininadsrbima.com

26. мај 2015.


Утицај Митровића на српску омладину


По некад се питам да ли су млади људи чули да је био рат?

Да ли су тајкуни и политичари исто чули?

Сигурно се чудите и питате се ЗАШТО постављам ово питање?!

Узмите за пример Жељка Митровића, директора ТВ Пинка. Док му је јахта била заробљена код Хрвата, на приморију. Он је "оплео" причу о њима. Сваки дан нам је на ТВ Пинку, приказивао шта то долази у Србију и Хрватске,а да није добро.

Таман помислим "Види Жељко Митровић се опаметио". Почео је да ради на свести српског народа. Кад и Хрвати сватили, да је "враг однео шалу". И да је боље да му одобре то што тражи, јер ако се настави "тук на лук", највећу штету имаће њихове силоконске лепотице, фирме које нас пљачкају, а и остали који не воле Србију, али пошто пото долазе у Србију да зараде.

Не воле они Србију, нити Србе, али код Срба може све оно што не може ни у једној другој земљи. Србија је још увек за многе земље "златна кока" или крава музара.

 

    

Митровић главнокомандујући ТВ Пинка у Србији, као и у многим другим земљама, власник воде "Ива", власник "City Records" и ко зна чега све?! Застаните на "City Records", Северини се штампа ЦД где се поред диска  добија и часопис он њој.

Даље кад човек погледа нова издања урађен је ЦД Мише Ковача, са посебним пласифичираним делом кад се отвори ЦД. Још један србопљувач. Све је исто урађено и Оливеру Драгојевићу. Наравно код њега певачи из бивше Југославије се раде са одушевљенем и еуфоријом!

Па докле питај ја себе и све нас у Србији? Али има још примера Митровићевог безобразлука и лицемерија. ЦД од Бојане Стаменов, учеснице Србије на Евросонгу, кад отворите то што сте купили, Бојанин ЦД је урађен у бојама дуге.

Није ли превише или мене само асоцира на геј полулацију?! А није му ни то да би се додворио власти доста, него радио је ЦД од муслимана који пева "Саџак Република". Отиђите у било коју продавницу "City Records", видећете да говорим истину.                        

Питам се да ли смо постали "зомби"? Да ли је нама тако све једно за свет око нас? У шта смо се претворили? Ако он згрће паре над нама.

Умемо ли да укључимо мозак и да бојкотујемо све то?!                                                    

 

 

Божана Христић
26.5.2015.

Оцените нам овај чланак:

Посећено је: 993  пута
Број гласова: 52


ПРОВЕЗАНЕ ТЕМЕ

Евроунијска стварност

Одбацити резолуцију о Сребреници и тражити извињење од Енглеза

Јован Радивојевић: Свесни смо да у Вуковару нисмо пожељни

Еулексу је упућен списак осумњичених за злочине и нестале Србе са Космета

Западнни политичари игноришу српске жртве

Свињскa прaвa и слободe

Граничари у гаћама
Поделите ову вест, нека се чује истина...Skip Navigation Links