Неверица у званичан извештај Министарства Одбране Србије о паду хеликоптера - www.zlocininadsrbima.com

5. април 2015.


Неверица у званичан извештај Министарства Одбране Србије о паду хеликоптера


Једна од великих трагедија која нас је задесила пре три недеље, тачније када се хеликоптер "Ми-17" Војске Србије под неразјашњеним околностима срушио 13. марта 2015. године око 22:30 сати, у ширем рејону београдског аеродрома "Никола Тесла" у Сурчину. Припадници Војске Србије: Мехић Омер, Ђукарић Милован, Драјић Небојша и Миладиновић Иван су долазили споменутим хеликоптером из Рашке, одакле је требало пребацити малу бебу, како би јој омогућили хитно лечење на ВМА у Београду. Том приликом су сви чланови посаде погинули. Јесте велика трагедија, али није то најгоре...

Најгоре је оно што се десило две недеље касније, када је оформљена посебна комисија од Министарства одбране Републике Србије да би се утврдио узрок несреће и погибије пилота Војске Србије, а и бебе. Према тим извештајима један од чланова посаде Омер Мехић је наводно имао 0,56 промила алкохола у крви, што ће рећи да је био пијан!?

Као и већина вас читалаца, ја у то не верујем! Али ни најмање... Ево и зашто. Скоро сам писао и до детаља објаснио шта се десило у Случају "Топчидер" од 5. октобра 2004. године, када су у касарни "Караш" на Топчидеру убијена два припадника Војске Србије: Драган Јаковљевић и Дражен Миловановић. Нешто слично се дешава и сада... Просто је невероватно колико се ствари поклапа, односно колико је њихова жеља да нам подмећу лажи велика.

Релативно скоро, пре 7-8 дана је у дневеној штампи објављена "чудна" вест како младићи у Србији желе поновно увођење служења војног рока. Наизглед ништа чудно, само што се персонама који воде нашу "државу" (читај: колонију!), то никако не допада, баш напротив. Они су ову информацију знали и месецима раније и баш зато је требало створити "нови случај Топчидер" којим би се бацила црна мрља на Војску Србије, тачније, као да је ту реч о групи смотанковића и пијаница, а не о часним људима и професионалцима... и где се лако губи глава, баш по угледу на Случај "Топчидер" пре 11 година.

Оно што мене не чуди јесте и то преношење лажи и подвала од стране наших "независних медија", што породицама погинулих припадника Војске Србије само сипа со на отворену рану. Пријатељи и познаваоци Омера Мехића, кажу да је то био вансеријски човек који није попио неко алкохолно пиће годинама, а још чудније што се та подвала о "алкохолу у крви" Омера Мехића појавила пре дан-два, а не пре три недеље када се несрећа и догодила.

Поента целе приче је да младићима у Србији, а и њиховим породицама треба "промена става", у смислу да их одврате од те жеље за служењем војног рока, јер одласком у војску наши младићи би развијали националну свест и радили на физичкој спреми, учили шта је то патриотизам... што ће рећи постају непријатељи новог светског поретка и евроунијски идеја.

Породицама погинулих пилота искрено саучешће и подршка да истрају у борби са истину и правду, јер ово није усамљен случај. Развлачиће надлежни органи то месецима, ако не и годинама, док се Мехићима, Миладиновићима, Драјићима и Ђукарићима то све не смучи и одустану од "ћорава посла".

 

 

Томислав Ковач
05.04.2015.

Оцените нам овај чланак:

Посећено је: 2763  пута
Број гласова: 15


ПРОВЕЗАНЕ ТЕМЕ

Забрањен мурал са ликом патријарха Павла у Мојковцу

Дедови би нас се стидели

Отворено писмо Гордане Јаредић

Свe зaдaрскe школe боjкотовaлe литeрaрни нaтjeчaj: Aнтифaшизaм дaнaс

Американизација као вирус међу Србима

Деца у Србији уче да Космет није део Србије

Забрањено спомињање српских жртава
Поделите ову вест, нека се чује истина...

Прочитајте још текстова од истог аутора:

Колинда као (ш)пијун англо-саксонске политике
Објављено: 3. septembar 2019.     Има 475 прегледа и 20 гласова.

Спортски резултати Салета Ђорђевића више нису битни
Објављено: 3. avgust 2019.     Има 902 прегледа и 35 гласова.

Аутошовинизам: Прича из Вуковара
Објављено: 28. novembar 2019.     Има 1045 прегледа и 60 гласова.

Зашто им помажете? Да, баш ви! Зашто им помажете?!
Објављено: 15. maj 2016.     Има 1120 прегледа и 28 гласова.

Случај Муслин: Криминал је као и вода, увек нађе свој пут
Објављено: 3. novembar 2017.     Има 1248 прегледа и 15 гласова.

Skip Navigation Links